"Maaltijden in de zorg
om puur van te smullen."

Login | Wachtwoord vergeten | Inschrijven

X

Wat is OpenID?

OpenID is een Internet-breed identificatiesysteem wat u toestaat om op vele websites in te loggen met een enkel account.

Met OpenID wordt uw ID een URL (bijv. http://gebruikersnaam.myopenid.com/). U kunt een gratis OpenID krijgen op o.a. myopenid.com.

Kijk voor meer informatie op de officiele OpenID website.

5 Berichten in 5 Onderwerp door 3 leden

Ga naar:

Forum Praktijk Netwerk Mooie Maaltijd

Als dit uw eerste bezoek is, registreer u dan om berichten te kunnen plaatsen. Zonder registratie kunt u alleen de berichten lezen.

Pagina: 1 Ga naar het einde
Auteur Onderwerp: Regionaal, wat is dat eigenlijk….? 4444 Aantal keer bekeken
 • Lasca ten Kate
  Avatar
  Administrator
  2 posts

  Regionaal, wat is dat eigenlijk….? Link to this post

  25 oktober 2012
  Regionaal, wat is dat eigenlijk….?
  Bij onze eerste bijeenkomst (d.d. 22 oktober j.l) ontstond er discussie over de vraag wat de definitie van ‘ regionaal’ eigenlijk is en of er verschil is tussen regionale versus streekproducten.

  De vraag werd gesteld of we wel moeten streven naar levering binnen een straal van zeg 30 km, of dat we het onszelf (in ieder geval de inkopers onder ons) daarmee nodeloos moeilijk maken. Immers voor bijvoorbeeld Amerikaanse begrippen heeft heel Nederland het formaat van ‘een regio’.

  En, was een andere vraag: leidt die focus op ‘ eten van dichtbij’ niet juist tot inefficiëntie als het gaat om transport: allemaal kleine (vracht-) wagentjes die achter elkaar aan rijden in plaats van één grote die alles in één keer bezorgt…

  Benieuwd naar de gedachten die hierover leven…

    4444 Aantal keer bekeken
Ga naar boven

Momenteel online: Er is niemand online.

Welkom voor het nieuwste lid: Graceirort